jueves, 27 de septiembre de 2007

CONCERT DE NOISE DROME divendres 5

Bones senyors, aqui estem de nou en lo tema dels concerts, però bé es la nostra feina que tots vosaltres conegueu el programa de tots els actes semanals del Cool
NOISE DROME
El concert d'aquesta setmana es un dels concerts que feien falta per la zona del Baix Ebre, per que del que es Metal, anem una mica faltats.
Pues expliquem per la vostra curiositat que aquests nois fan un potent metal, amb diferents tocs, i amb unes veus molt diferents al llarg de les cançons, el guitarrista fa les veus guturals i potents mentre que el cantant te la veu mes esgarrada, i melòdica. Per mi tenen tocs a lo System of a down, pero realment els heu d'escoltar per decidir-ho vosaltres mateixos.
Ja veieu que aquesta es una formació Lleidatana i per les terres no han tocat mai.
Com a última cosa, demanaré al nostre amic Andrés que ens fique algun video d'ells del youtube...enga Andy!

martes, 25 de septiembre de 2007

Divendres 28 GREEN VALLEY in live at Cool

Bé senyors COOLERS ja tenim aquí als GREEN VALLEY, aquest divendres fliparem amb el seu magnific directe.
Son una banda que ens venen d'Irún, o sigui del Nord, amb un reggae, ragga, dub style...que farà que flipeu.
No es que creguem que us agradaràn, US AGRADARÀN PER OUS, son uns animals de l'escenari.
Per més informació ja veieu que porten al saxofonista i al trompetista dels MUCHACHITO BOMBO INFIERNO, i això, dona segur ambient damunt l'escenari.
Ja sabeu, entrada gratis, beguda molt, molt barata, i un bon concert. QUE TENIU ALGO MILLOR A FER ESTE DIVENDRES?? NO?? donçs cap al cool s'ha dit.

miércoles, 19 de septiembre de 2007

On estem?


Aprofitem per resoldre un dels dubtes que tenia un dels nostres lectors que preguntava on es troba el pub, hem de dir que ens trobem al Carrer Berenguer IV, 53 i el local era l'antic Pub Congo, a Tortosa per suposat. Per a que no es perdi ningú pel cami deixem un bocinet de mapa (Via Michelin), on esta indicat.

Secafgod i el seu cd "Nine", falten 2 dies......






Concert Secafgod, aquest divendres 21 de setembre


Hola a tots Cooleros! el blog ja va agafant forma, poc a poc a veure si el descobreix mes gent. Ni fa falta dir, que aquest divendres concert de nou com sempre al pub Cool.
En aquesta ocasió, gent de la nostres terres, a més guanyadors de l'Ebre Musik del 2004, no son altres que el Secafgod, que ens poden fer gaudir d'un espectacle molt fort i ple d'emocions a l'escenari com sempre, els seus concerts sempre s'esperen amb expectació. Per si era poc, també podem gaudir del seu cd "Nine", on hi podeu escoltar 5 temetes com ara:

-I Will Try
-Our Divine Tragedy
-Thank You
-An old Chair
-Hoping a Miracle

Si vols veure o descobrir mes coses d'aquesta gent, visita la seva web www.secafgod.com o bé us esperem aquest divendres com sempre. Recorda entrada gratis ...... ara tu decideixes!

viernes, 14 de septiembre de 2007

Tengo una pregunta para usted


En aquest cas, tenim una pregunta per a tots els que visiteu el blog i que aneu al Cool o als que pròximament hi fareu una visita, és per això que seguint l'exemple del Gustau Moreno a La Marfanta, realitzarem aquestes enquestes per a conèixer el grau d'opinió de la gent i si podem millorar o fer alguna cosa que ens proposen, pues benvingut sigue.

Pobal, avui Divendres 14 al pub Cool


Una vegada van dir la bona frase "mas vale tarde que nunca", pues es el que ha pasat amb aquest cartell que fins ultima hora no hem pogut penjar al bloc.


Us oferim, com cada divendres de gaudir d'un bon concert, en aquest cas de Pobal, amb influències clares de un bon espectacle de rock and roll similar a Rosendo, Los Suaves o Extremoduro entre d'altres.


Bon sonido i bona companyia aquesta nit al Cool, com sempre entrada gratuita. Ens veiem per allà!

jueves, 13 de septiembre de 2007

Tornen "Los Unis"




Bueno, ja tornen a estar per aqui, després de vacançes es hora de agarrar els llibres de nou i de tornar a preparar els colzes per al que queda de any, es hora de estudiar. Si, tornen els "Unis", que no es el nou programa de los lunnis, son aquelles persones que han fet del dijous una pura tradició a Tortosa, les millors nits de l'any. Per no ser menos, al Cool els hi donem la benvinguda i com cada dijous 2x1 a les nostres barres. Ja sabeu, a sortir de forma saludable i a descansar un ratet de estudiar.

En breve.......27 octubre " Facto delafé y las flores azules"


Ja ens podem preparar per al que arriba el dia 27 d'octubre al Cool, els Facto Delafé y las Flores Azules, banda barcelonesa formada per Marc Barrachina (facto) , Oscar Daniello (delafé) i Helena Miquel (las flores azules).

Les seves cançons tenen estructures pop, mesclades amb ritmes hip hop, però sempre amb melodies rock, pop, soul, elctrónica. A partir d'aqui alguna de les seves influències, com ara Serrat, Marvin Gaye, Beach Boys, Flamin Lips, The Roots....entre d'altres.

Unes lletres mes pròximes a la poesia que a un altra cosa, lletres que arriben a la gent, amb actitud crítica i positiva a la vegada que els converteix en únics en aquest moments respecte a tal com tenim la indústria discogràfica. Tot això amb la gran veu de l'Helena, els qui no han escoltat esta veu, els hi recomanem.

A destacar també, el seu primer album que tenen en aquests moments en mercat "Facto delafé y las flores azules vs el monstruo de las Ramblas", i un segon en aquests moments en fase de producció. A això afegir la col-laboració a la B.S.O del film "Yo soy la Juani" de Bigas Luna, i diverses actuacions a Radio 3 ( guanyadors maqueta 2004 elegits pels oients)

Si voleu disfrutar d'aquesta gent o per altra banda no els coneixeu, us esperem el dia 27 al Cool i seguiremos imformando...........

Divendres 28 de Setembre, concert de Green Valley al pub Cool


Continuem amb la tradició de cada divendres, el dia 28 un escenari de luxe al pub Cool amb l'actuació de Green Valley, format pels trompetistes i percusionistes de Muchachito Bombo Inferno entre d'altres i procedents del País Basc, amb un projecte musical iniciat fa uns 10 anys. Creat per diversos amics, els quals reflexen les experiències i la cultura viscuda pel carrer.

Tot comença amb Ander Valverde, la veu cantant del grup, que després de molts concerts acompanyat per un dj, i adonar-se de la bona acceptació per part del públic, sorgeix la idea de tirar aquest projecte endavant, musicalment parlant, i amb la força de tots els instruments fer dels seus directes una cosa amb molta energia positiva.

El seu registre es caracteritza per una veu rasgada, amb un estil tipo Capleton, Buju o Sizzla.

En resum, aquest divendres 28 els Green Valley una actuació per no parar de ballar en tota la nit i amb una posada en escena plena de energia, amb ritmes que van desde el reggae, bases de roots, raggamuffin, dance hall i hip hop. Tot ell parlant de lletres que reivindiquen les desigualtats i les injustícies del món de avui en dia.

Amb tot aquest panoramana no hi podeu faltar, us esperem! Veniu a l'autèntic país multicolor com deia aquella canço..........
www.myspace.com/greenvalleyband

miércoles, 12 de septiembre de 2007

Presentació del bloc







Hola a tots i a totes blocaires ebrencs! Som un poc novatillos en això dels blocs encara, però bueno es farà en la millor voluntat i les màximes ganes posibles per oferir tots els concerts i demès festes que fem al nostre pub entre d'altres coses. Sempre a la vostra atenció que sou els que ens doneu de menjar, mai millor dit. Som un bloc jove com el nostre pub amb ganes de veure món, i fen que les nits de Tortosa, la gent pugue estar orgullosa de tenir una bona oferta lúdica i si fa falta no marxar a cap banda. A la mateixa vegada, apostant per altres activitats poc realitzades i que la gent demanava de feia temps, com ara el tema de fer concerts, el qual ja s'ha convertit en una tradició, cada divendres concert al pub Cool. Tot plegat, fer una Tortosa molt millor. Benvinguts al pub Cool, hi pasareu un bon rato.