lunes, 31 de marzo de 2008

TIRNA EL 2 X 1 AL COOL!!!!!!!!!

Este finde tenim de nou el dos per ú, un altra vegada sant tornem hi.
Això de la descompresió m'agrada, per que així variem una miqueta.
Ja ho sabeu el dijous 2 x 1, i el divendres CONCERT D'ANKES DE MAIDEN, un tribut a maiden, (covers de les seves millors cançons).
La veritat es que lo del dos per ú es una mica xou, per que això de servir els cubates a 5 € (dos cubatilles), i les birretes a 3 € (dos birrakes)...es massa, una passada.
NO RES, US ESPEREM.
Com sempre, la nostra musiketa al cool anirà a càrreg de Sergio Cantador i Andydelkero.
un besito? VALE

lunes, 24 de marzo de 2008

Festa D'infermeria + Festa Undercolors of Benetton DIJOUS 27

Bones, que feu, Ja us heu menjat la Mona?, jo NO!, pasant molt dels rituals Catòlics, jajaja, però, per altra part si que estic per aqui fent el Mona, això que no falte!.
Pos weno que estic per aqui per informar vos de la PEAZO FESTORRA QUE US PREPAREM PER DIJOUS 27, per que peazo peazo, Fem la festa d'infermeria amb moltes ganes i després de la setmana santeta, (LA VUELTA...A LA UNI), i també em fusionat una bonica Festa de UNDERCOLORS OF BENETTON, a la que regalarán bikinis molt chulos, tanguetes molt coloridets, faixes(nono això no us farà falta...jajaja), tovalloles, i bosses molt boniques, per supost tot Benetton, això es regalarà per sorteig, i aquest es farà cap a les 4 mes o menys de la matinada.
AIXÒ DIJOUS, I DIVENDRES......TANIFOT EN CONCERT AUAUAUAUAUAUAUA. una passada de finde.

UN BESITET DEL DEL LLOC MES FOSC DE LA COMARCA.....LO COOL.

miércoles, 19 de marzo de 2008

CONCERT DIVENDRES DE SETMANA SANTA


Ala MERDA ES LO QUE ME DIRÀ pAU PERÒ. NO M'HE POGUT RESISTIR jajajajajajaja,
ja se que ficant esta foto lo del poster de Hilltops queda en segón pla, pero...JAJAJAJAJAJAJAes una cosa que, com ho explico...BRUTAL!!!!!!!! jajajajajajajaja.
Pos bueno ja en serio esta setmana que be el divendres us portem un grup de Rockabilly, de Barcelona, son una canya i a part es algo nou que no es veu molt sovint a Tortosa.
ja us explicaré mes cosetes d'ells(es que tinc pressa, ho sento)

lunes, 17 de marzo de 2008

Setmana Santa?? SANTA DEL TOT.



Bueno senyorets i senyoretes del COOL, ja ha arrivat 'LA SETMANA SANTA', època de procesons, flagelacións, d'anar de genolls fins la catedral demanant absurdament coses que NO ES COMPLIRAN (per mala sort, també s'ha de dir), i tants i tants etc etc etc...que es poden anomenar.
Pos natros desde lo puto forat del COOL vos oferim una setmana Santa diferent, us donarem beguda santa, santes actuacions de Rock&Roll, sants txupitets de Mijioto (gratis), i una Santa Música que ens ficarán els nostres amics i Dj's Sergio Cantador, i AndydelKero.
Ara ja parlant del Dijous, FARÉM 2 x 1 però, a partir de les 3 de la matinada, i fins les 5 o 5'30, segons l'hora de tancada.
Divendres, pos venen Hilltops, que es un grup que fa Rockabilly, i que son de Bcn, espero que vingueu a txalar segur que no us defraudaràn gens ni mica, per cert, si mireu al blog de oscar, aqui a l'esquerra, hi ha una foto del concert dels 4 jotes, que va ser despampanant i van emplenar el local fins als topes, espero que hilltops tingun la mateixa acollida.
Dissabte i Diumenge, pos farem unes sessions Patxango-Alternatives com els dissabtes normals, i REGALAREM txupitos de Mojito cada hora, (50 cada hora).
AQUI S'ACAVA LA SETMANA STA ALTERNATIVA DEL COOL, us saludem molt agraits pel que esteu fent cada finde. (PASAR HO DE CONYA) JEJEJE

miércoles, 12 de marzo de 2008

LA OSTIA LES 4 JOTES EN CONCERT+TAXET



BOOOOOONES amicsi amigues del COOL avui vos parlaré de TAXO (nono jejeje despues si es dona el cas), vos parlaré del grup que be a tocar este divendres S'anomenen 4Jotas, i fan una musica mestissa entre el Reggae i el rumbeteo, no se crec que es molt possible que ens fasi ballar tot el rato.
A veure son uns tios de Tortosa als que suposo coneixereu, però ara no diré els noms, jo diré que per ex, porten una bateria, unes pailes, congues, caixó flamenc (o cubà), un Djembé (això en percusió), dos guitarres, una electrica i una acústica, un baix , un clarinet? (igual erro)i dues o tres veus, que be a la vista del instrumental igual toquen al carrer per que dins ja et dik, pok espai per tanta penya.
Be ens ho montarem per que capigue dins...jejeje
espero que vingueu a disfrutar, bailotejar, i a tot el que es fa en aquesta classe de concerts.
AW APRETEU EL COOL QUE NEM DE BAIXADAAAAAAAA I MOLT RÀPID.
DEWWWW

lunes, 10 de marzo de 2008

ESTE FINDE FESTA D'EMPRESARIALS!!!




HOLA hola, que foteu nois/es, jo aqui invitant vos a la nostra festa d'empresarials, a la primera, que no única festa que montarém, be crec que serà la última festa avanç de la setmana Sta, o sigui l'ultima oportunitat de COOLeijar un rato en dijous avanç de festes, a setmana santa no ens oblidem de ningú i farém el 2 X 1 useasé dos per úúú. Que tanta falta ens fa tb.


Be ja sabeu una mica el rollet regals de cava, chupitos, i altres cosetes que no us puc....


I be que tb us deixaré una foto de la festa de la setmana passada...ufff increible multitudinaria.


UNA ABRAÇADA ALAAAAAA (esta vegada ni besitet desde el punt mes negre de tortosa ni res aw).jJEJEJEJEJEJ


martes, 4 de marzo de 2008

TOMA QUE TOMA AFOTILLS


Pos m'ha costat una miqueta pero aqui teniu, unes afotills gracioses del COOL, bueno de les personetes del COOL, anire fent capulladetes d'estes ara que ja ho se fer...jajaja.

A veure qui fa les cares mes guapes la setmana que be que Pau estarà al tanto que es una mika Japan en lo de les fotos, ell primer dispara i despres pregunta.

Trankils que de fotos compromeses cap.

una abraçada majos

lunes, 3 de marzo de 2008

NOVETAT!!! DIV 7 JAM SESSION ALTERNATIVA DE Dj's

Pos si aquest divendres no tenim concert, però no per falta de grups que nhi ha la tira, es per que ens van fer una proposta atrevida i ens va pareixer que el COOL era el lloc idoni per veure si funcionava o k.

Per que ens agrada innovar, arriscar i picar nos els dits, per que no passa res, si la caguem, HO HEM PROVAT i això conta com una victòria sobre Tortosa, anomenali Mortosa si vols.

(no si li hauré d'escriure lo miting electoral a zapatero).

Pos si al COOL tot el que es surti de lonormal conta, i si voleu fer algo diferent, comenteu mos lo que i segur que acabem fent ho, per que estem tronats com diu mha iaia.

Bueno els Dj's que ens acompanyaran divendres son:

-Andydelkero.

-Sergio Cantador.

-Soundglasses (Porteus tots les ulleres).

-Indiependents.

-Marto Vj. (Projeccions a tope).


UNA SALUTACIO CORDIAL DESDE LO FORAT DEL COOL.

Buenas noches i buena suerte...jajaja

FESTA D'INFERMERIA AL COOL!!! div dia 6 (St tornem hi)








Hola animalets i animaletes de COOL, que feu?.


Jo mira aqui anunciant de nou la Festeta de la setmana, be aquesta setmana es, o serà, especial per dues raonetes, la primera es que s'acaben els exàmens, bueno no per tothom però per quasi tothom, i això significa...FIESTA FIESTA FIESTA NAMAS QUEREMOS FIESTA FIESTA FIESTA...jejeje...i a part pos que aquest dijous us farém una caipirinha de caure de COOL...si la veritat es que ens surt prou be amb mel...et fot A TOPEMIL!! (expresió quinceañera on les aigue chek).


Ja sabeu alli serém nosaltres, les infermeres, els infermers, vosaltres...i algu més que es deixarà caure.


UNA ABRAÇADA DESDE EL PUNT MES NEGRE DE TORTOSA (lo COOL)...jajaja


dew.
Bueno al final vos he deixat dos afotills de la festa d'infermeria de la setmana passada.
Esteu tots molt guapos.
(ja en posaré més jejejejeje)