lunes, 28 de abril de 2008

2 X 1 DIJOUS DIA 1 AL COOL. TOMA COOLOKON

Holaaaa, HolaAAaaAAaa, iepaaa que casi estem de Pont, d'ExpoEbre (que encara que sigui una porkerieta dona vidilla), i de FESTORRAAAAAA!!!!! jajajaja.
Este finde vos tenim preparat com ja veieu el nostre
Apoteo(sick), 2 x 1, (lo de sick es per que vos tronareu lokos).
JA SABEU:
KUBATES 5€. (DOS KUBATILLS).
BIRRAKES 3€. (LES DOS TB).
Que mes es pot demanar?, no se?putes i gigolos? a tutiplen per tothom? jajajaaaa. (kapullo).
Des de lo forat del cool nomes dir vos que us montarem la millor festa que sapiguem, amb els nostres Dj's fikant això que tant us mola...BAILONGAAAAAA.
les nostres camareres tb....ALCOHOL A DOJO.
i jo i Pau fent lo capulleitor del pais per alli.
DEW MANIAKS DEL FINDE.

jueves, 24 de abril de 2008

DIVENDRES 25 CONCERT 'NOISE DROME'


Valeeeee, ho he penjet una miqueta tard, però, vos heu pogut enterar per los cartells que he penjat per tortosa (segur que je sabieu que venien els NOISE DROME).
A veure una breu explicació del que fan, pos es metal amb tocs molt guturals i contundents, i tb amb part melòdiques i amb veu agudeta....valeeee nomes era per donar vos una idea, si voleu de veritat captar la idea es facil...visiteu les seguents güebs.
Aixi segur que ja sabreu perfectament el tipus de musica que foten...jejeje.
AQUEST ES UN GRUP PER VEURE, ESCOLTAR I SEGONS LA MUSIKA QUE ET MOLE ALUCINAR.....ALEEEEEEEEE

lunes, 21 de abril de 2008

FESTA J&B + FESTA D'INFERMERIA dijous 24

Hola nois i noies aquesta setmana us vinc a informar d'un dijous explosiu, per que tenim dos, tres o quatre coses per al dijous.
1ª FESTA D'INFERMERIA.
2ª FESTA J&B.
3ª ELS CUBATES DE J&B AMB LLIMA A 4€, SISISI A 4€URACOS.
4ª POS QUE LOS DE LA JOTABÉ MOS PORTEN AZAFATES, HOSTESES, O LO QUE SIGUE, PER DONAR VOS ELS REGALS.

Pos be com ja us he dit crec que es un Dijous bastant completet, A part de tot això les infermeres/rs, s'inventarán alguna coseta per a que vosaltres pugueu guanyar vos unes botelletes de cava, o uns txupitets, o unes pirulestes, ja sabeu...tot fa festeta.

Com no dir vos que com sempre estara AndydelKero, o Sergio, per aamenit zar vos la nit amb la millor musiketa, la mes recent i la mes bailonga.

Res mes a dir, nomes que VINGUEU I PASEU UNA NIT INMILLORABLE.

jueves, 17 de abril de 2008

DIV CONCERT 'THE MIRROR EYED DOLL' segons clasificats EBREMUSIK'07



SI SI SI, ja ho se, estos ja han vingut, i els de la setmana pasada tb havien vingut, no, no estem repescant penya per que no tenim grups, no, estos van venir en Diumenge a l'Ebremusik, i no va venir quasi ningu, i van quedar amb ells que era una llastima, per que ens havien agradat moltissim, i que els hi donariem una data en divendres, per ha que la penyeta els veigués, i a partpos mira, han quedat segons a l'Ebremusik, empatats amb els primers s'ha de dir, pero, per raons de mala sort van quedar semifinalises.
JA HO SABEU UN GRAN GRUP AL COOL ESTE DIVENDRES NO US HO PODEU PERDRE.
Dalt us he deixat una fotill del seu concert en Diumenge al cool.

lunes, 14 de abril de 2008

dIJOUS fESTA d'INFERMERIA



Jelou, guats ap, tudei ai espic in ingix (bueno millor que pase de fer lo burro), que feu penyeta, jo com cada dilluns nit per aqui fent vos saber, les capullades que fem al COOL cada finde, i per cert pos com ja suposareu este dijous festa d'infermeria, ESTEU TOTS INVITATS a chalar ballar i fer una miqueta, i sense pasar se, EL CAFRE, que us he de dir de les festes d'infermeria, compasso de contar mes coses ja i diuen que una imatge val mes que mil paraules (sobretot si son en ingix), vos he posat una foto que em recorda a les festes que tenim...
Paseu bona setmana no us agovieu massa, i ja arrivat dijous veniu a chalar un ratet.
VA QUE SERGIO US FICARA EL CHIKI CHIKI...JAJAJAJAJAJAJAJA
Bona setmaneta COOLERS.

jueves, 10 de abril de 2008

CONCERT DE BANDdelPALO DIV AL COOL


Que si que us poden sonar home, van venir fa mes d'un any, va ser un dels millors concerts que hem fet al cool, superprofesionalitat, super llenazo, supercontundencia, va se apoteòsik.
Ara han decidit tornar, per que han editat un nou cd, amb DvD, que es veu que es la òstia, jo vindria a veure un grup així, per que no es del típics que et pots trovar per aqui, si no que es dels que et pots tovar de teloneros de Rage against the Machine a Bcn, crec jo.
Si ja se que aquest finde justament hi ha molta oferta, però, la que nosaltres oferim es inmillorable, per que ara només portem bande de LUJO.
ENS VEIEM AL CONCERT.
Com sempre una cordial, i efusiva salutació desde L'ULL DEL COOL.

martes, 8 de abril de 2008

AQUEST DIJOUS DIA 10 'INFERMERIAAAAA'

Buenooooo! ja feia uns dies que no apareixia per aqui, be us dic que 'ho sento', pero es que la feina em consumia el temps.
i be pos sok aqui per informar vos de la meravellosa festa d'infermeria que tenim aquesta setmana, i que no es moko de pavo, per que no hi ha examens, ja em cobrat...(molt important), encara que jo encara no), i hi ha ganetes de juergueta, no digueu que no!!.
Que us he de dir de les festes d'infermeria al cool, molen un rato llarg, mola la musiqueta un tall,
molen les mazizorres i els mazizorros que hi han, molen els preus dels cubates (5€, casi per la patilla eh?)...que se jo em moleu vosaltres MAMUTS.
No res mes que una salutació des del lloc mes negre de tortosa....COOL

FOTOS CONCERT ANKES DE MAIDEN DIV PASSAT