martes, 29 de julio de 2008

PIXEL PIXEL PIXEL PIXEL PIXEL div 1 agost CONCERT

hola de nou COOLers, aquesta setmana tenim una FESTA, vamos todos a la.....FIESTA, jajaja peareixo una orquesta, pos si una festa on COOL e invasors culturals, us portem als PIXEL, que amb el seu Pop Rock ple de frecura ens faran cantar, i ballar.
Fan versions dels grups de pop rocck estatals mes influyents, i de internacionals com Muse o Radiohead.
Ja han estat al cool fa un anyet o mes, i el seu concert va ser un èxit rotund, tb van tocar al festival que monten a roquetes cada any, al recinte del montepio de conductors....on va ser brutal l'afluència de gent i lo be que ells i els utopia van tocar....ja sabeu.
FESTA AL COOL INVADERS AL COOL........BALLA I CANTA AL COOL.


PER CER TOTS ELS DIJOUS 2 X 1 AL COOL

lunes, 28 de julio de 2008

FESTA INVASORS CULTURALS, PIXEL AL COOL


Bon dilluns personetes de COOL, aqui us presento el cartell de AGOSTO ESQUIMAL, l'agost que ens presenta la nova asociació musikal INVASORS CULTURALS, la qual pareix que va molt en serio.
Pos bueno que al COOL esta setmana ens porten als PIXEL, grup que te unes tendéncies poppies molt marcades, per donarvos una idea, us diré les versions que fan...que ni molt menos es l'unik que fan...(realment fan Pop rock), i les versions que fan son de Muse o Radiohead entre altres clar...
Nosaltres i els invaders us esperem divendres 1 d'agost al cool, us ho podeu passar d'allo mes be.

una afotill del concert de JORDI GRISÓ TRIO






EP hola aqui us deixo una afotillet del concert de jazz dels jordi grissó, david bonilla (tipo que es a la foto jajaja), i pep mola, la cosa es que eren un trio però al final es va afegir una cuarta persona a la guitarra, i va ser david espinós, VA SER UN GRAN CONCERT, i la afluéncia de gent molt bona...ara us posaré una foto dels que vau vindre...ele que majos



aqui us podeu veure jajaja, lo bo es que era un concert de JAZZ i us va agradar, ho vau disfrutar, i això va fer que la nostra feina al montar un event, com cada setmana de la nostra vida fem, no fos tant pesada per que es va veure recompensada...que ja es dificil amb un concert que no sigui de Rock'n roll.


Be una felicitació als musics...bah, posaré un altra foto jajajaja dels musiks.


lunes, 21 de julio de 2008

RENAIXEMENT, al COOL, ROSA DE LUXEMBURG


bONES sENYORES I sENYORS, aqui stikper INFORMAR VOS de que esta setmana del RENAIXER, a Tortosa, USEASÉ, del gloriós RENAIXEMENT, us oferim un dels grups Catalans amb més projecció, toquen a molts dels festivals més importants de l'estiu, i si els escolteu notareu que no es cosa de dos dies fer aquesta música, Per cert el bateria ja ha estat al COOL, casa de tots vosaltres, si amb UGE, l'ex de Extremoduro.

a veure per que us feu una idea.



SI, son aquests perles, fan el millor rock que es fa ara mateix a Catalunya.
us fico un enllaç a un videoclip. Per que veigueu.
AW CHEKS ADEU DESDE LO PUNYTERO FORAT DE TORTOSA cool4ever.yayayayaya!!!

miércoles, 16 de julio de 2008

TOTS ELS DIJOUS 2 PER 1


A veure que més voleu, dos per ú tots los dijous? es una canya, UNA CANYAKA.
no se ara que s'han acavat de moment les festes d'infermeria, empresarials i tal...per que per cert l'any que be tindrem moltes festes...MOLTES, i no sols infermeria o empresarials...ens ha pikat molta gent, molts estudiants desitjant fer festes al cool...i nosaltres desitjant tb fer un APOKALIPSIS FETIVALERO.
ja saps els dijous vine al COOL per qu et donem per 5€ dos cubates....IEEEEEEEEE.
un saludet desde lo forat de tortosa...COOL, kul, ojete...etc hi han mil noms que mos valen

lunes, 14 de julio de 2008

GOODCHILD un grup de Bcn que fan Rock...div 18 COOL


A veure nois/es, com us ho diria........FA MOLT QUE NO ESCOLTO UN CD TANT INTERESSANT, com el que tenen els GoodChild, es molt bo, tècnic, melòdic (una gran veu), i els instrumentistes...IMPECABLE, com no us ho puk explicar pos millor us poso el myspace




Pos si son estos elements, a veure si em puk baixar el video, i us el poso.........dew animalons, aqui desde lo puto forat del COOL us saludem, i us invitem cordialment a venir.....

martes, 8 de julio de 2008

ESTE FINDE HIP HOP DEL BÓ.

Que em dieu? que no us mola el Hip hop?, calla no heu escoltat BORLANSA, es un crack!, lletres de puta mare, ara us fico elseu myspace per que pugueu flipar en lo TIPO que us portem al COOL, un tipo per escoltar, un tipo per veure, fa un hip hop amb una peculiar veu, vom diria GREU, mes greu de lo normal, i per la meva humil visio del "rap", millor de lo normal.
A veure per escoltar ho? doble click aqui:
http://www.myspace.com/borlansa
Pos si ja veieu, un tipo Lleidatà que fot un hip hop de puta mare, ha tocat amb moltes bandes, i ja fa MOLTS ANYS QUE RULA PELS ESCENARIS, MOLTS ANYS.
UN BESET DESDE LO PUTO FORAT DEL COOL

martes, 1 de julio de 2008

FESTIVAL DE JAZZ TORTOSA AL COOL !JORDI GRISÓ TRIO"

Bueno esta semana ens sumergim al festival de Jazz a tortosa, i com no al COOL pos tb, us dik que tenim un dels millors grups del fest, una gent que molts coneixem, mitiks Tortosins que shan fet un bon hueco dins la músika, i del Jazz tb, Grisó, Mola i Bonilla.
Serà un dels dies amb m,és afluència de gent per moltes raons, fa temps que no els veiem tocar per aquests paratges, el festival es en honor al germa de jordi Grisó, Xavi Grisó, un dels incitadors del festival a Tortosa, i de la cultura musikal en general...i per que foten una musika gens aborrida, i gens monótona.....PROVA HO T'AGRADARÀ