martes, 27 de octubre de 2009

Halloween+iNFeRMeRiA al COOL (dijous 29)


Este finde es la CASTANYAAAADAAAAA, i pos bueno, natros a part de la castanya, mos disfressarem amb les infermeres/ers, i no de castanya NOOOOOO, farém festa de HALLOWEEN, que es més sencill, per que te pots disfressar de carabassa (bueno, igual de carabassa no), de dracula, del tio de SAW, de home llop, deeeeeeeeeeee, bueno de coses que fan temor,i no val disfressarse de Benedikto, per que ens buidarás lo pub del cangüele que pillará la penya.
vinga passa't pel cool, i disfruta de la nit dels MORTS.


miércoles, 21 de octubre de 2009

SAL 150 ESTE DIVENDRES 23 AL COOL

han sido ganadores de 2 concursos: “Track” del Vendrell (2008) y “El Bolu” en La Selva del Camp (2008). También el 2º lugar en el “Vila BigBand” de Viladecans (2008) y finalistas en el “Baix Gaià Sound” (2008) i Ebre musik 2009. Sal 150 también se presentó para representar a España en Eurovisión y alcanzó el 2º lugar de la categoría pop-rock con más de 100.000 votos superados únicamente por Soraya, aunque descalificados a pocas horas del final al no considerar la organización el tema inédito.
http://www.myspace.com/sal15
http://www.youtube.com/watch?v=Irph0NQWhZw
Banda de Rock & Roll. MOLT BONA

jueves, 15 de octubre de 2009

Este finde...2 X 1 (anul.lat per Llei), pagarás per cada cubata 3 €...Ebremusik...EL SON DE LA CHAMA


Be, hem cancel.lat el 2 x 1, a caussa de la llei que ha tret Catalunya en contra de happy ours, 2 x 1, 3 x 2 etc....
Però, tenim que dir vos que els dijous de moment els cubates costaràn 3 €...sense més promocións ni històries....ja saps avui el cubata a 3 €....NO SE QUE MÉS PODEM FER...
idees a oscar.escudero@hotmail.com.
MERCY COOLers.


Noissss, dins al marc del EBREMUSIK'09, aquesta setmana tenim als SON DE LA CHAMA, que son una banda molt divertida i bailonga, que farán les delicies de tots aquells que disfruten de la Rumba el Reggae tot mesclat i Mestissat...

lunes, 5 de octubre de 2009

finde juerguistik al COOL, dijous 8 (infermeria), divendres 9 (Ebremusik amb SIUTE DIABLO)

Valeeee, este Finde, JUERGAAAAA.....DE LA BONA!!!!!!, venen els senyors i senyoretes d'infermeria, bueno si, la veritat es que son més senyoretes que senyors, però, que voleu, de moment estudien infermeria mes ties que tios, però, ho anirem anivellant, pok a pok.
Pos si a veure, venen a fer una festa FARWEST, o sigue venen disfressats de cowboys, o cowgirls, segons el sexe de cada personeta.
Així que, este DIJOUS 8 al COOL, hi han pistoles, gorros, botes....bueno, que si vens et tiren el llaç segur!!!!!!!!! JOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJOJO.


I, este divendres seguim amb el EBREMUSIK'09, amb una banda molt guai, es diuen SUITE DIABLO, i venen desde Sant Carlos de la Rapita, o sigue que si no els heu escoltat encara, els escoltareu a partir d'ara.

us poso el facebook i un video.

http://www.myspace.com/suitediablo

http://www.youtube.com/watch?v=O5Bmdpk5Y6k