lunes, 18 de febrero de 2008

CONCERT DE FOR SOME REASON DIV 22




hOLA SENYORS/ETES, encara que aquest pot no ser el cartell definitiu el penjo per que no sempre tinc interneeee, i així sabreu el que pasa al cool este divendres desde JA, pos si ens visiten els nostres amics de tortosa For Some Reason, que son una trupe que te cagues, fan hard core, a lo old school, encara que això es nomes una etiqueteta per que sapigueu el que fan mes o menys, i a part la veritat es que ultimament, i segons he sentit al seu myspace (que us el posaré el final), les noves cançons que han gravat a la par que millors, son mes metaleres, i que se jo crec que descarregaran molt fort, contundent i directe als estomecs.

a veure el seu myspace per que els escolteu es:


espero que vingueu i disfruteu l'animalada d'estos tios...es molt potent

un besitet au cooleros

3 comentarios:

xinxilla dijo...

Weno vos vull agrair lo vostre asforç xk sense vatros io personalment maburriria mol a tortosa x la nit. La veritat es k es dls uniks llocs on val la pena surti, sobretot los divendres en los concertillos.
Salutacions al forat dl cool!!!

xinxilla dijo...

Weno vull di k astik mol conten dl cool xk sou los dls pocs llocs d tortosa on val la pena i se pot surti, i lo millo d tot, lo divendres en los concertillos.
Vos u munteu mol b i u agraixo mol particularment.Salutacions al forat dl cool!!!!

PUB COOL dijo...

merci pel vostre apoyo incondicional, aixi dona ganes de treballar! merci i ens veiem al Cool!!!