lunes, 17 de marzo de 2008

Setmana Santa?? SANTA DEL TOT.



Bueno senyorets i senyoretes del COOL, ja ha arrivat 'LA SETMANA SANTA', època de procesons, flagelacións, d'anar de genolls fins la catedral demanant absurdament coses que NO ES COMPLIRAN (per mala sort, també s'ha de dir), i tants i tants etc etc etc...que es poden anomenar.
Pos natros desde lo puto forat del COOL vos oferim una setmana Santa diferent, us donarem beguda santa, santes actuacions de Rock&Roll, sants txupitets de Mijioto (gratis), i una Santa Música que ens ficarán els nostres amics i Dj's Sergio Cantador, i AndydelKero.
Ara ja parlant del Dijous, FARÉM 2 x 1 però, a partir de les 3 de la matinada, i fins les 5 o 5'30, segons l'hora de tancada.
Divendres, pos venen Hilltops, que es un grup que fa Rockabilly, i que son de Bcn, espero que vingueu a txalar segur que no us defraudaràn gens ni mica, per cert, si mireu al blog de oscar, aqui a l'esquerra, hi ha una foto del concert dels 4 jotes, que va ser despampanant i van emplenar el local fins als topes, espero que hilltops tingun la mateixa acollida.
Dissabte i Diumenge, pos farem unes sessions Patxango-Alternatives com els dissabtes normals, i REGALAREM txupitos de Mojito cada hora, (50 cada hora).
AQUI S'ACAVA LA SETMANA STA ALTERNATIVA DEL COOL, us saludem molt agraits pel que esteu fent cada finde. (PASAR HO DE CONYA) JEJEJE

No hay comentarios: