jueves, 10 de abril de 2008

CONCERT DE BANDdelPALO DIV AL COOL


Que si que us poden sonar home, van venir fa mes d'un any, va ser un dels millors concerts que hem fet al cool, superprofesionalitat, super llenazo, supercontundencia, va se apoteòsik.
Ara han decidit tornar, per que han editat un nou cd, amb DvD, que es veu que es la òstia, jo vindria a veure un grup així, per que no es del típics que et pots trovar per aqui, si no que es dels que et pots tovar de teloneros de Rage against the Machine a Bcn, crec jo.
Si ja se que aquest finde justament hi ha molta oferta, però, la que nosaltres oferim es inmillorable, per que ara només portem bande de LUJO.
ENS VEIEM AL CONCERT.
Com sempre una cordial, i efusiva salutació desde L'ULL DEL COOL.

2 comentarios:

EL NERDO dijo...

eskudero perque no montem un bolo de las Cecilias (myspace.com/ceciliaspop) al Cool.Sóc Pau, el novio de Ruso, que va venir a Facto Delafe

sotar79 dijo...

Hola,
us recomano un parell de bones bandes de Tarragona, els pupille (post rock) i els symawrath (metal industrial), de pas aprofito per fer-vos coneixer uns amics personals meus, els Between the Frost de Tarragona tambe, que fan black metal old school, han telonejat a bones bandes com Grave,Suffocation y preparen nova gira amb Grave i Nile, casi res

www.myspace.com/pupille

www.myspace.com/symawrath

www.myspace.com/betweenthefrost

totes tres bandes crec que de estils diferents estarien encantats de tocar al Cool, espero que us animeu a portar-los

Victor, former Tortosa citizen