miércoles, 11 de junio de 2008

AIXÒ ES TORTOSA??? pos si el concert de SINIESTRO TOTAL....TOTAL A TOPEEEE

Pos que vos pensaveu?? que era Bcn??? NONONO es tortosa, jajajaja, la plaça del mercat del peix, si chek, flipant, 2000 persones congregades per al concert dels siniestro total, VAN TRIUMFAR COM LA cOCA cOLA, jajaja, i la veritat es que els guanyador de l'Ebremusik, els Tumbuctú, tb van triumfar un tall, a part del premi i tocar en siniestro, van tokar davant de les 2000 persones tb, tot un goig....el millor puntazo de la nit va ser BAILARÉ SOBRE TU TUMBA, impresionant tots es sabien la canço i els siniestro la van cantar en tot lo publik.
I be després ens vam emportar als siniestro total al COOL , on van pillar una bona borratxera, de wiskey, ivan parlar en tothom i es van fer fotos amb la penya firmar....bueno de tot cheks..
JA SABEU QUANT EL COOL MONTA ALGO (en este cas conjuntament amb l'IMACT), HO MONTA DE CONYA, i ja estem preparant el de l'any que be, podeu fer nos propostes de moment hem pensat ¿REINCIDENTES?, estaria be o k?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Deseariamos formar parte de los sitios de interes de vuestra pagina ,pues nos interesa la expansion de la ciudad de tortosa por el inmenso mundo de la red de internet,para dar a conocer todo lo referente a nuestra ciudad y sus actividades ,saludos www.tortosa2000.com