martes, 3 de febrero de 2009

dijous FESTA INFERMERIA,divendres DESVIRGAT

OKOoooOO, este Dijous 5 festa D'INFERMERIA A COOL

A veure que us sembla, tenim una setmaneta flipant...de primer moment tenim una meravellosa FESTA D'INFERMERIA, on us fotrem la musika més passada que pogueu sentir...o Serge o AndyDelKero...us faran flipar.Elles, i ells infermers/eres....que fotran una festorra de les de agarrate i nlo te menees....ni tampoko te la menees.


Divendres 6 comença el DESVIRGAT tortosa...concurs.on acruaran els Natural band (Reggae).Concurs puntuable per al campeonat del món de tirar pinyols d'auliva en la boka.


Dissabte us farém uns bikinets...jajajajaja....que tornem al rollo del cogollo.i pot ser hi haurá una sorpreseta.....mmmmm........


Ens veiem este finde COOLers.



COMENÇA EL DESVIRGAT tortosa!!!!!! NATURAL BAND reggae.

Pos us informo de que aqui tenim el concurset que hem organitzat desde lo COOL, i bueno que al final comença este finde DIVENDRES 6, i comença a TOOO`PEEE, els Natural Band, una bandeta de Reggae desde Tortosa (bueno com tots los del concurs en si).Ja sabeu que al concurs guanya el que mes vots del publik pot captar ( a ma alçada). VINGA HOME UNA MIKA D'APOIO A LES BANDES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A veure el video:

http://www.youtube.com/watch?v=SzYmmh8BeVI

adew COOLers us estimem mamoncillos

No hay comentarios: