jueves, 13 de septiembre de 2007

Divendres 28 de Setembre, concert de Green Valley al pub Cool


Continuem amb la tradició de cada divendres, el dia 28 un escenari de luxe al pub Cool amb l'actuació de Green Valley, format pels trompetistes i percusionistes de Muchachito Bombo Inferno entre d'altres i procedents del País Basc, amb un projecte musical iniciat fa uns 10 anys. Creat per diversos amics, els quals reflexen les experiències i la cultura viscuda pel carrer.

Tot comença amb Ander Valverde, la veu cantant del grup, que després de molts concerts acompanyat per un dj, i adonar-se de la bona acceptació per part del públic, sorgeix la idea de tirar aquest projecte endavant, musicalment parlant, i amb la força de tots els instruments fer dels seus directes una cosa amb molta energia positiva.

El seu registre es caracteritza per una veu rasgada, amb un estil tipo Capleton, Buju o Sizzla.

En resum, aquest divendres 28 els Green Valley una actuació per no parar de ballar en tota la nit i amb una posada en escena plena de energia, amb ritmes que van desde el reggae, bases de roots, raggamuffin, dance hall i hip hop. Tot ell parlant de lletres que reivindiquen les desigualtats i les injustícies del món de avui en dia.

Amb tot aquest panoramana no hi podeu faltar, us esperem! Veniu a l'autèntic país multicolor com deia aquella canço..........
www.myspace.com/greenvalleyband

1 comentario:

El Far Grup & Oversound dijo...

Hola! Des del programa "el far del sud" dirvos que recomanem akest concert. Al programa els vam presentar la temporada passada, en el su primer concert a Catalunya, i la veritat es que val la pena. Per suposat k nosaltres també i serem.