jueves, 13 de septiembre de 2007

En breve.......27 octubre " Facto delafé y las flores azules"


Ja ens podem preparar per al que arriba el dia 27 d'octubre al Cool, els Facto Delafé y las Flores Azules, banda barcelonesa formada per Marc Barrachina (facto) , Oscar Daniello (delafé) i Helena Miquel (las flores azules).

Les seves cançons tenen estructures pop, mesclades amb ritmes hip hop, però sempre amb melodies rock, pop, soul, elctrónica. A partir d'aqui alguna de les seves influències, com ara Serrat, Marvin Gaye, Beach Boys, Flamin Lips, The Roots....entre d'altres.

Unes lletres mes pròximes a la poesia que a un altra cosa, lletres que arriben a la gent, amb actitud crítica i positiva a la vegada que els converteix en únics en aquest moments respecte a tal com tenim la indústria discogràfica. Tot això amb la gran veu de l'Helena, els qui no han escoltat esta veu, els hi recomanem.

A destacar també, el seu primer album que tenen en aquests moments en mercat "Facto delafé y las flores azules vs el monstruo de las Ramblas", i un segon en aquests moments en fase de producció. A això afegir la col-laboració a la B.S.O del film "Yo soy la Juani" de Bigas Luna, i diverses actuacions a Radio 3 ( guanyadors maqueta 2004 elegits pels oients)

Si voleu disfrutar d'aquesta gent o per altra banda no els coneixeu, us esperem el dia 27 al Cool i seguiremos imformando...........

No hay comentarios: