miércoles, 3 de octubre de 2007

De % va la cosa






Epp ja tornem a estar per aqui! Ejem... desprès de unes minivacançes blocaires merescudes donar les gracies per que es va veien que aneu visitant el blog, cosa que ens fa molt goig. I que dir de l'enquesta amb 29 respostes, que no està gens malament, pensavem que menos.
Els resultats mostren que 18 persones han votat que visiten el Cool en divendres amb un 62% dels vots, cosa que demostra la gran aposta que estem fen en divendres amb el tema dels concerts, els qual ja adelanto en tenim molts de lligats ja de cara el futur, aixi que cada divendres concert fijo per no perdre el costum. Pel que fa al segon més votat hi hauria un empat, la gent que ens visita en dissabte i per desgracia, la gent que no surt per Tortosa, la qual cada dia resulta mes evident amb la quantitat de poca gent que observes pel carrer al sortir els 3 dies. Però bueno pensem que es un tema a reflexionar perquè hi han coses i activitats organitzades que son bastant atractives.....etapes nocturnes suposem.
Per últim destacar el 6% com el tercer més votat, la nits dels "unis" continua pujan poc a poc i com a últimes, amb un 3% visitar els 3 dies el Cool, i con un cero patatero ningú es queda a casa vaiga. Si ja ho diuen, tothom a fer la ultima birra.........

No hay comentarios: