miércoles, 17 de octubre de 2007

Els Facto Delafé y Las Flores Azules arriben al Cool



Bé, altra vegada estic aquí per informar de que el Dissabte dia 27 d'Octubre, o sigui, la setmana que ve, tindrém el plaer de tenir en directe als Facto Delafé, que no es poc, Facto Delafé y Las Flores Azules, o el que és el mateix: Marc Barrachina ( Facto ) i Oscar D'Aniello ( Delafé ) poden sentir-se realment satisfets del resultat final del seu disc. Si senyors. Es tracta d'un dels discos de l'any, encara que hagi arribat en l'últim sospir. Procedents de Barcelona, aquest grup es desmarca de la resta i presenta un producte de primeres sense etiqueta. Això que es guanyen. La veritat és que últimament, i segons l'estat de la indústria musical, aportar una mica que resulti diferent a la resta ja suposa tota una garantia.
Podríem acostar-nos al seu estil si parlem de cançons amb estructures pop, barrejades amb ritmes hip hop ( o més exactament trip hop ), el seu so. Pel que fa a les lletres, un dels punts forts d'aquests catalans, podem dir que responen a un “brainstorming” d'idees que barreja estupendament el parafrasejat típic del hip hop amb un lirisme dels quals no et deixen impassible. T'arriben. Positives i crítiques alhora. Acompanyades per la subtil i dolça veu d'Helena Miquel ( vocalista de Élena ) resulten encara més irresistibles. I si parlem de temes en concret tot el que s'ha dit anteriorment recobra automàticament el seu significat a l'escoltar cançons com 'Enero En La Playa', 'Mar El Poder Del Mar', 'Mediterraneo', 'Fuzz', '1' i 'La Metavolante'. Potser siguin aquestes dues últimes les més properes al so hip hop de tot el disc.


Que se jo, venen a presentar el seu últim disc...i espero que sigui un èxit total, tant el disc com l'afluència de vosaltres al COOL. Una abraçada a tots!

5 comentarios:

Unknown dijo...

OLÉ!
Us ho esteu currant un munt, xeic!
Allí estaré! I tant! :)

Rosersl dijo...

bueno, jo tenia previst de no estar a Torto-city lo finde en qüestió, però trobo que después de vore això, hauré de baixar... no vos fallarem

Rose dijo...

!Quina llastima! No podré venir! això que porto dies preparant-me per aquest superconcert! que vaigue molt be xaleu!!

EL NERDO dijo...

Que dius Oscar! Recordes el cambrer que et va ajudar al concert de Facto.doncs ja saps on trobar-me.Una abraçada



pER CERT, ESTEM MUNTANT UNA ACTUACIÓ DELS PROFES DE BATUKA PEL 15 DE DESEMBRE AL PAVELLÓ DE SANTA.EM DEIXARAS PENJAR ALGUNS POSTERS?

L'illa dels monstres dijo...

ei!! moltes gràcies per la informació barbuda!! jejeje passa que estic una mica lluny de tortosa i hi vaig baixant intermitentment, pero si coincideix que estic per alli potser m'hi deixo tornar a caure!!

salutacions!