sábado, 6 de octubre de 2007

Fins Sempre Amic......







Que complicat resulta escriure aquest post, ni que dir que no surten les paraules i que tota la familia del Cool estem derrotats davant la tràgica noticia que ens van donar ahir al migdia on ens van comunicar la mort del nostre amic Santi en un desafortunat accident de moto al seu poble al Perelló. Tot el que diguem del Santi seria quedar curt davant l'apreci que tots li teniem, es que a part de ser un dels propietaris del Cool, un amic i una persona inolvidable. Recordarem la seua simpatia i les seves ganes de viure i fer coses.



Desde aqui aprofitem per demanar disculpes pel tancament ahir del pub i la posterior suspensió del concert, obligats per aquesta tràgica noticia que ens va conmocionar i de quina manera. El grup del concert (NoiseDrome), esperem que vingue a tocar en breu.

Avui ja el Cool obrirà portes com sempre, alli us esperem.

Graciès per la vostra atenció, i fins sempre amic

4 comentarios:

El Far Grup & Oversound dijo...

Desafortunadament aquestes noticies et deixen sense paraules. Tot el nostre condol per als amics i la familia. Nosaltres li dedicarem el pròxim programa, es el mínim que podem fer, la familia del cool sempre ens a tractat molt bé. Anims i seguiu treballant a pesar d'aquesta tràjica situació.

silvia dijo...

Bona nit amics, soc la silvia de reus. Sé que sera molt dur per a tothom superar aquesta perdua. Estic conmocionada i desconsolada ja que m'acabo d'assebentar ara. Sé que us estimaba molt. No se que dir nomes que sempre el portaré al meu cor i enviar-vos un abraç molt gran. Ja em passaré a un dia pel pub. molts petons nens

silvia dijo...

Per cert... aquest estiu ..un dia q vaig anar a les carpes ens vau fer una foto tots dos junts. sisplau agrairia que me la feu arribar per correu. Windycirl@hotmail.com
per sino te'n recordes soc la "cosina" del santi.
petons

Unknown dijo...

Mai he sapigut què dir en estos casos. És difícil, inesperat i complicat, però volia donar-vos tots los meus ánimos i suport perquè puguésseu tirar endavant.
Una abra¢ada ben forta,
Neus